Efter att man renoverat så börjar det roliga med att inreda och fixa till sitt hem som man vill ha det. Oftast så ta renoveringen mycket längre tid än man räknat med och det gäller att man planerar sin renovering noga så att man hinner klart till det datum som man bestämt.

Städa och få rent

Innan man kan sätta igång med att inreda så gäller det att man städar sitt hem så att allt byggdamm försvinner. Byggstädning är något som också kan ta tid. Även fönster behöver putsas efter en renovering och det kan finnas anledning att man lejer bort detta för att få allra bästa resultatet. Det kan faktiskt vara så att man vill leja bort hela byggstädningen så kolla upp med företaget som ni bokar för fönsterputsningen om de kan städa hela hemmet. Det kan vara skönt att efter veckor eller månader av renovering slippa städa hemmet själv.

Hitta er inredningsstil

När man renoverat så kanske man har gjort sig av med en massa gamla möbler och vill börja om på ny kula. Det gäller att hitta er inredningsstil som är anpassad för er nyrenoverade hem. Den gamla soffan kanske inte gör sig så bra i ert nya vardagsrum. Försök att hitta inspiration genom att kolla hur andra har inrett sina vardagsrum. Det finns många bra ställen på nätet för att få tips på trevlig heminredning. Nu kanske ni redan vet vilken typ av soffa som ni vill ha och då kan ni få annan inspiration på plädar, kuddar och annat för ert vardagsrum.