På sommaren är vi ute och njuter under ljusa ljumna kvällar. Vi umgås mer och det är som att vi alla lever upp lite. Men under hösten går många in i sitt hamsterhjul igen och stänger in sig i huset och är inte alls utomhus lika mycket. Även om vi vet hur viktigt det är med utevistelse och dagsljus så tar det emot när den råa kylan kryper inpå.

Värmande höstbad för alla

Med spabad och eluppvärmda badtunnor förlängs sommarkänslan, vi får mer utevistelse och slipper frysa. Dessutom blir det en mysig stund tillsammans med nära och kära. Ni kryper ner i det varma vattnet och vinkar adjö till sommaren och välkomnar hösten. Kolla mer här för att se spabad i olika prisklasser för olika behov.

Kanske har du en familjemedlem som är Sveriges största badkruka. En familjemedlem som är mer besatt av renovering mer än vad Solsidan-Fredde är av grillning och jublar över att få bygga in en pool. Eller en familjemedlem som drömmer om en drink på Maldiverna. Oavsett vem du behöver övertala för att förlänga sommaren med varma höstbad finns ett argument redo. Eftersom att alla mår bra av utomhusvistelse, värme och vardagslyx.