Att inreda med en fototapet gör att du kan vakna upp till en vacker sandstrand varje morgon. Fototapeten har länge varit en omtyckt inredningsdetalj, även om populariteten gått i vågor. Här nedan går vi igenom vad du kan tänka på när du inreder med fototapet.

Inreda med fototapet

Var inte rädd för att vara kreativ när du inreder med fototapet. Det är ett enkelt knep för att skapa en viss känsla i ett rum och du kan leka med både färg och motiv. Exempelvis häftiga stadsmiljöer och vackra naturmotiv kan både skapa stämning och en känsla av rymd. Även olika texturer, som tegel, trä och betong är populära alternativ.

Att naturmotiv är ett av de mest valda motiven på en fototapet är inte så konstigt. Naturen är något som vi människor reagerar positivt på och som kan påverka hur vi mår. Att då plocka in naturen i hemmet i form av en fototapet kan ge en härlig känsla till ett rum. Naturmotiv gör sig exempelvis väldigt bra i sovrummet där det är en fördel med en vilsam känsla. Välj bland nätets bästa utbud av fototapet och hitta något som passar för just ditt hem.