När du ska börja inreda ditt hem kan du börja med att samla inspiration. Du kan exempelvis få inspiration från en gammal prydnadssak som du har ärvt, men även från inredningsmagasin. För att samla inspirationen på ett och samma ställe kan du skapa en moodboard på till exempel Pinterest.

Personlig stil

Vill du ha en personlig stil på ditt hem? Då är det bäst att du utgår från vad du gillar. När du samlar bilder på inredning, som faller dig i smaken, kan du sedan se att det finns en röd tråd. Det kan vara en tydlig färgpalett, material, och former på möbler. Du ska dessutom inte vara rädd för att blanda stilar då det ger ditt hem mer karaktär.

Börja inreda

Det finns en del praktiska tips du kan följa för att få till en fin inredning. Försök att undvika för korta gardiner, för små eller för stora möbler, och en för liten matta. För att det inte ska se för plottrigt ut kan du göra stilleben av dina prydnadssaker och sedan belysa rummet med flera ljuskällor.

Är du sugen på en ny sorts shopping-upplevelse? Titta mer online för att få inspiration till din inredning, samtidigt som du enkelt klickar hem nya accessoarer till hemmet.