Att renovera din bostad är något du antingen älskar eller hatar. Antingen vill du göra det själv, eller så ogillar du hela processen och ser helst att någon annan gör det. Man brukar på skoj säga att vill du och din sambo ta reda på om ni är ämnade för varandra kan ni prova att renovera ett hus tillsammans. Renovering kan verkligen vara övermäktigt.

Gör det själv så långt det går

Är du en av de ambitiösa personen som själva tar dig ann en totalrenovering, ska du veta att det mesta går att göra själv. Även för dig som inte har så mycket erfarenhet sedan tidigare.

Om det däremot skulle visa sig att du har eternit i din bostad är det dock bättre att ta hjälp av experter. Det eftersom eternit är miljöfarligt. Så länge eterniten sitter på plats utgör den ingen fara som tur är. Det är först när exempelvis plattor bryts loss som det innebär fara för dig och miljön.

Låt proffsen ta hand om eterniten

Därför är det klokt att låta utbildad personal ta hand om eterniten så att den inte orsakar mer skada än nödvändigt. Miramix kan ta hand om alla sorters eternit, både från tak och väggar. Då slipper du ta hand om det miljöfarliga avfallet.