Välkommen till vår inredningsblogg, en plats där vi har samlat nyheter om det senaste modet och trenderna inom inredning. På så sätt behöver du inte leta runt i olika tidningar eller hemsidor. Här visar vi härliga trender och olika slags inredningsstilar där du kan välja och vraka för att hitta just din stil. Det roliga med inredning idag är att det finns så många olika stilar och influenser att välja bland. Du kanske vill ha shabby chic med vitt och stilrent, eller kanske mer influenser från Indien eller Mellanöstern med sprakande färger och mönster. Oavsett vad du gillar lär du hitta något inspirerande på denna blogg.

Hålla koll på nyheterna

Om du inte jobbar med inredning eller mode kan det vara svårt att hålla koll på de nya trenderna som ständigt kommer. Vårtrender, hösttrender, sommartrender, det finns nyheter för varje årstid. Oftast kan du se skillnaderna även i affärerna när en ny säsong är på ingång då de ibland rear ut den föregående säsongen. Det är då du kan passa på att köpa dina favoriter eller ge dig ut på jakt för att hitta den sista pusselbiten till ditt hem. För att underlätta jakten för dig följer vi de olika trenderna och ger tips och rekommendationer för olika inredningsstilar, en guide till inredning helt enkelt.

Hitta rätt i djungeln

Oavsett om du är ny eller gammal i gemet när det kommer till inredning kan du lära dig något nytt här. Det finns garanterat inredningstips för alla tillfällen; för flytt till ny lägenhet, uppfräschning av ett vardagsrum, eller ett nytt liv till köket. Det behöver inte kosta skjortan utan kan innebära ett par nya gardiner. Hemligheten med inredning är att det är detaljerna som ger liv till rummet. Det kan vara färger, roliga mönster, en fluffig lampa eller en vit ljuslykta som knyter ihop säcken och får rummet att kännas hemtrevligt. Det finns influenser från världens alla hörn och kanter som tillsammans bygger upp ett hem.