Med vackra detaljer i trädgården kan du skapa en behaglig uteplats i sommar. Handla här för att välja bland trädgårdsinredning. Du hittar allt du behöver utifrån ett brett sortiment. Oavsett du tycker om skandinavisk design med enkla, vackra detaljer eller vill ha blomstrande färger finns det något som passar.

Ljusbelysning för sena kvällar

Önskar du sitta ute länge en sommarkväll kan du införskaffa ljusbelysning. Med lanternor och lyktor ökar trivseln. Du får en mysig stämning till spelkvällarna. Vidare kan du dekorera ljuslyktorna så att de passar för varje säsong. På så sätt håller belysningen över tid och du kan ändra efter ditt smack och tycke. Du kan exempelvis hitta lyktor i bambu eller i marschall.

Handgjorda lyktor

Du hittar även handgjorda lyktor i olika färger som brun och kalla blåa toner. Därutöver kan du finna hängande värmeljuslyktor. De går utmärkt att blanda med fina små vaser för en stilfull dekoration. Om du har en snygg fönsterbräda kan du med fördel placera ut några av dina ljuskällor där. På så sätt får du en schysst belysning som även kan matcha stilen med din möbelgrupp.

Förutom att använda belysning för att skapa rätt stil och stämning kan du dessutom matcha kuddar och plädar i färgskalor. Det förgyller soffgruppen och passar fint till svalare utekvällar.