Är det så att du har lite utrymme i din lägenhet men ändå vill få plats med kanske mer än vad som egentligen ryms. Det kanske är så att du bara har en studentlägenhet på inte allt för många kvadrat som du behöver maximera utan för att kunna bo och leva. Lugn, det finns bra tips och idéer med inredning för den som är trångbodd.

Praktisk lösning för säng

Som oftast så är det möbler som tar upp plats i en lägenhet. Vill du nyttja ditt gästrum till mer än bara säng plats så kolla in Capacity Bed från PMI hotellinteriör. En fantastisk smart lösning med ett sängskåp som tar minimalt med plats och frigör golvyta. Den passar också utmärkt i studentlägenheten. Behövs det extra sovplatser där så kan du med fördel skaffa dig den med överslaf och nyttja den då du får gäster. Vik upp din säng och få plats för annat.

Smart förvaring

För att frigöra mer yta så gäller det att hitta lösningar för smart förvaring. Ett sätt om du har hög takhöjd är att montera upp hyllplan upp mot taket. Kruxet kan vara att du behöver en stege som tar upp plats för att komma åt din saker som du är i behov av. Har man inte mycket plats för förvaring så kan det också vara en idé att rensa ut saker som man inte har behov av eller använder frekvent. Har du inte något extra förråd där du kan förvara dina saker så är det bara att anordna en loppis.