Är det något som ni under en längre tid gått och gruvat er för att måla om huset. I sommar kanske är dags att ta tag i detta, det kanske inte går att vänta ett år till utan nu är det verkligen dags. Det gäller att ha tid förd etta också så se till att avvara den tid som det behövs för att måla om huset.

Planera för husmålning

Se till att skaffa byggställningar som når runt om hela huset detta underlättar helt fantastiskt för utförandet av målningen. Det blir så mycket enklare att måla om och se till så att ni hyr byggställning så länge så ni hinner med att måla om hela huset innan den måste tillbaka där ni hyrde det. Om ni inte vet var ni kan hyra så går det att söka efter detta på exempelvis Eniro. Där får ni ett bra urval på de som hyr ut dessa inom ert område.

Efterarbetet är också viktigt

Se till så att allt som maskerat plockas bort och bättra på där ni ser det behövs. Kanske ni väljer att byta hus ert husnummer som ni beställt via Fasaddekor online. De har en bar online guide hur ni bäst monterar dessa siffror på ert hus. Ta en titt här. När allt känns som det är klart så gäller det att röja upp kring det nymålade huset. Se till så att alla gamla färgburkar lämnas in på återvinningsstationen och att det blir rent och snyggt runt huset.