MOT NYA ÅRET – DEKORERA BUBBLET!

Nu är det snart dags för att fira in det nya året och är det något jag tycker är extra roligt är att surfa runt och hitta läckerheter i glasen, på tallriken och dekorationen. Så nu bjuds det på lite tips och trix inför den kommande festen.

Här vill jag visa er enkla tips att bjuda på i glasen när gästerna kommer eller vid tolvslaget. Extra kul när man kan piffa upp drinken men också glaset lite extra. Här har vi ätbara guldflingor, dem hittar du HÄR för 55kr .

BILD - 100layercake.com

INGRIDIENSER

Roséchampagne eller din favorit champagne
Ätbara glitterflingor
Strösocker

GÖR SÅ HÄR

Häll strösocker i en panna och hetta upp på medelhög värme. Häll upp glitterflingorna i en skål. När sockret är smält doppar du ett champagneglas i sockret (smält inte allt för länge då sockret gärna blir brun i tonen och kan bli väldigt varmt för glaset) Doppa därefter i glitterflingorna. Låt svalna av, häll sendan up den önskade champagnen och servera.

Glöm ej att NJUTA och utbringa en SKÅL!

1 Gilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *